ProArt barve za risanje PA10 vijolična

8,00 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Šifra: 81 Kategorija:
Barva

Vijolična

Opis

ProArt PA10

 • Barva: vijolična

Geli za dekoracijo, ki bodo studio za oblikovanje nohtov spremenili v umetniško galerijo.

ProArt ali geli za nailart so bili ustvarjeni tako za vse navdušence nad dekoracijo kot za prave umetnike, ki jim je manikura platno za izražanje sebe in svoje osebnosti.

Z edinstveno formulo lahko preprosto naredite tanke okraske, geometrijo, eno potezo ali žostovsko poslikavo. Dobro se obnesejo tudi pri slikanju ikon in pokrajin.

Močna pigmentacija in prava gostota ProArt je ključ do uspešnega stiliranja. Ena sama poteza čopiča pusti sled popolne barvne nasičenosti, brez popravljanja. Geli za nailart se med seboj kombinirajo in ustvarijo enotno sintezo barv. Gel se ne topi in ne krči, zato imate dovolj časa, da oplemenitite vsako poslikavo.

Vaša domišljija postavlja meje! Osvobodite jo s Proart MAKEAR!

Značilnosti:

 • Visoko pigmentiran,
 • Motnost: 100 %
 • Čas lučke LED. 48 W – 1 min.
 • 36W UV žarnice – 2 minuti,
 • Konzistenca: gosta,
 • Popolni okraski
 • Vzdržljiv in odporen na poškodbe
 • Kapaciteta: 5 ml,
 • Brez disperzijske plasti, ni potrebno brisati s čistilom, priporočamo zaščito s top plastjo
 • Blagovna znamka: ProArt PA01-PA12

Opozorilo: izdelek zaradi svoje pigmentacije ni primeren za strukturne in 3d konstrukcije.

Zaradi svoje goste konsistence odlično zgladi neravne ali poškodovane nohtne plošče. 


INGREDIENTS/SESTAVINE: ALIPHATIC URETHANE ACRYLATE, PEG-10  PROPYLENE GLYCOL, HEMA, TRIMETHYLOBENZOYL, DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, MICA, +/-: CI15850, CI 42090, CI 47000

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vnetljivo! Povzroča draženje oči. Hlapi lahko povzročijo zaspanost, omotico. Varujte pred otroki. Hranite dobro zaprto v dobro prezračenem prostoru. Hranite ločeno od virov vžiga. Med uporabo ne kadite. V primeru draženja poiščite zdravniško pomoč.

Makear

Začnite svojo pot v svet profesionalnega in inovativnega oblikovanja nohtov z Makearjem.

Čakajo vas hibridni laki za nohte v nasičenih barvah, geli, ki zagotavljajo obstojnost, hibridni topi in podlage, ki dajejo wow učinek, ter številni drugi izdelki, ki vam bodo omogočili, da skozi lepoto svojih rok izrazite svojo edinstvenost.

Ustvarjajte, eksperimentirajte in bodite v ospredju trendov z Makear – vašo blagovno znamko za oblikovanje nohtov!


MAKEAR ™  je znamka, ki nenehno preseneča svoje stranke, zaradi česar je vodilna na področju inovacij.
Hibridni laki MAKEAR ™ so izdelani iz najkakovostnejših komponent, da izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših strank.
Zaradi visoke barvne nasičenosti, široke in raznolike barvne palete ter obstojnosti je Makear postal vodilni med obstoječimi blagovnimi znamkami.


 

Dostava

Načini dostave, dobavni roki

Dostavo naročenega blaga opravljata podjetje Pošta Slovenije d.o.o. in GLS. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam kurir pusti obvestilo. Rok dviga paketa na pošti je 15 delovnih dni. Za vse pošiljke velja dostava po veljavnem ceniku Pošte Slovenija d.o.o. oziroma GLS dostavne službe.

Čas dostave pošiljke na dom je od 2 do 6 delovnih dni. 

Naročila, oddana do 16:00 ure vsak delavnik, praviloma oddamo že isti dan, najkasneje pa v naslednjih dveh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo po telefonu (če je na voljo) ali po e-pošti.

Poštnina po Sloveniji:  4,50 EUR

Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja, ki znaša 1,05€ za naročila do 96,00€. Za večja naročila znaša provizija 1% od zneska kupnine.

Naročilo, ki presega vrednost 60€ vam dostavimo brezplačno.