Gradilni gel GT03 Geltix Creamy Rose 50ml

30,00 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Šifra: 3 V Kategorija:
Barva

Roza

Opis

GELTIX

Pridobite popoln nadzor nad gelom z Geltixom proizvajalca Makear!

Ena od lastnosti našega gradilnega gela je Tiksotropnost. To je tako imenovani “tekoči pomnilnik”, ki poskrbi, da izdelek idealno sodeluje s čopičem in se razširi samo tam, kjer želimo. Med premikanjem čopiča po nohtu se gel spreminja iz gostega v srednje gostega. Posledično ga je enostavno nanesti na noht, saj se ne razliva. Ko pa prenehamo delati s čopičem, se struktura gela v trenutku spremeni in gel ostane tam, kjer smo ga nanesli. 

Je idealen izdelek za ljudi, ki delajo s tehniko brez piljenja.

V primerjavi z drugimi tiksotropnimi geli ima Geltix zelo gosto konsistenco gela brez grudic, značilnih za tovrstne izdelke.

Lastnosti:

3-fazni izdelek         

Konsistenca je spremenljiva         

vsebuje tiksotropno tehnologijo         

srednje fleksibilen         

v celoti prekriven         

Uporaba:

tehnika brez piljenja        

podaljšanje nohtov z uporabo šablone        

krepitev naravne nohtne plošče        

Prednosti:

Popoln nadzor nad izdelkom zaradi tiksotropne tehnologije        

Idealno za tehniko brez piljenja        

Ne širi se čez obnohtno kožico        


Izdelek je združljiv z vsemi izdelki za manikuro. LED sijalke min. 48 W – 1 min. 36W UV žarnica – 2 min.

MAKEAR ™ je blagovna znamka, ki nenehno preseneča svoje stranke, zaradi česar je vodilna na področju inovacij.

Hibridni laki za nohte MAKEAR™ so izdelani iz najkakovostnejših komponent, da izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših strank.

Zaradi globoke barvne nasičenosti, široke in raznolike barve ter obstojnosti je Makear postal vodilni med obstoječimi blagovnimi znamkami.

___________________________________________________________________________

Geltix by Makear je zasnovan za profesionalno uporabo.


 

SESTAVINE/INGREDIENTSDI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, URETHANE ACRYLATE OLIGOMER, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, SILICA DIMETHICONE SILYATE, TRIPROPYLENE GLYCOL DICRYLATE, METHYLOBENZOYL FORMATE, CI77891, CI 77492, CI 77491, CI 77266, GLASS, SILICA DIMETHYL SILYLATE, P-HYDROXYANISOLE

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vnetljivo! Povzroča draženje oči. Hlapi lahko povzročijo zaspanost, omotico. Varujte pred otroki. Hranite dobro zaprto v dobro prezračenem prostoru. Hranite ločeno od virov vžiga. Med uporabo ne kadite. V primeru draženja poiščite zdravniško pomoč.

 

Makear

Začnite svojo pot v svet profesionalnega in inovativnega oblikovanja nohtov z Makearjem.

Čakajo vas hibridni laki za nohte v nasičenih barvah, geli, ki zagotavljajo obstojnost, hibridni topi in podlage, ki dajejo wow učinek, ter številni drugi izdelki, ki vam bodo omogočili, da skozi lepoto svojih rok izrazite svojo edinstvenost.

Ustvarjajte, eksperimentirajte in bodite v ospredju trendov z Makear – vašo blagovno znamko za oblikovanje nohtov!


MAKEAR ™  je znamka, ki nenehno preseneča svoje stranke, zaradi česar je vodilna na področju inovacij.
Hibridni laki MAKEAR ™ so izdelani iz najkakovostnejših komponent, da izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših strank.
Zaradi visoke barvne nasičenosti, široke in raznolike barvne palete ter obstojnosti je Makear postal vodilni med obstoječimi blagovnimi znamkami.


 

Dostava

Načini dostave, dobavni roki

Dostavo naročenega blaga opravljata podjetje Pošta Slovenije d.o.o. in GLS. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam kurir pusti obvestilo. Rok dviga paketa na pošti je 15 delovnih dni. Za vse pošiljke velja dostava po veljavnem ceniku Pošte Slovenija d.o.o. oziroma GLS dostavne službe.

Čas dostave pošiljke na dom je od 2 do 6 delovnih dni. 

Naročila, oddana do 16:00 ure vsak delavnik, praviloma oddamo že isti dan, najkasneje pa v naslednjih dveh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo po telefonu (če je na voljo) ali po e-pošti.

Poštnina po Sloveniji:  4,50 EUR

Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja, ki znaša 1,05€ za naročila do 96,00€. Za večja naročila znaša provizija 1% od zneska kupnine.

Naročilo, ki presega vrednost 60€ vam dostavimo brezplačno.