Domov / Trgovina / Gradilni gel Gel&Go GG23 – Glitter Rose – 50ml

Gradilni gel Gel&Go GG23 – Glitter Rose – 50ml

Original price was: 28,00 €.Current price is: 25,21 €.

Na zalogi

Na zalogi

Šifra: GG23 Kategorija:
Barva

Roza

Opis

Glitter Gel & Go

Glitter Gel & Go je osupljiv gel z bleščicami in holografskim izgledom, ki je bil ustvarjen za izboljšanje stilizacije nohtov in hitrejše izdelave.

Je idealen izdelek za podaljševanje nohtov s šablono, kot tudi za krepitev naravnih nohtov.

Glitter Gel & Go je čvrst gel, odporen na poškodbe ali zunanje dejavnike. Njegova gosta konsistenca in samonivelirna funkcija olajšata nanos izdelka. Ne širi se čez obnohtno kožico. Posledično je vaše delo lažje in hitrejše.
Glitter Gel & Go je izdelek, ki poskrbi za popolno obliko nohtov. Poleg tega vam omogoča tudi stiskanje (pinčanje). Je odlično prekriven, zato se lahko uporablja kot podlaga za francosko manikuro. Poleg tega lahko gel pustite na nohtu, ne da bi morali nanesti gel lak. Zaradi svoje večnamenske lastnosti ga lahko uporabljajo tako profesionalci kot začetniki.

Lastnosti:

 • Gosta konsistenca
 • Med sušenjem v lučki ne povzroča zbadanja
 • Samonivelirna
 • trdno
 • Brez dodanih dišav
 • Mehek med piljenjem
 • Odporen na poškodbe
 • bleščice

Idealno za:

 • Tehnika brez piljenja
 • Podaljšanje nohtov s šablono
 • Utrjevanje naravnih nohtov
   

Uporaba: 
1. Pripravite noht kot običajno
2. Nanesite bazo ali tanek sloj gela
3. Nanesite gel in ustvarite želeno obliko
4. Nanesite top 

*Izdelek je združljiv z ostalimi izdelki za manikuro.


MAKEAR™ je blagovna znamka, ki nenehno preseneča svoje stranke in je posledično postala vodilna v inovacijah.
MAKEAR™ Gel Polish je narejen iz najboljših sestavin, da bi izpolnili pričakovanja naših strank, tudi tistih, ki so zelo zahtevne.
Zaradi globoke barvne nasičenosti, široke palete barv in obstojnosti je MAKEAR™ postal vodilni v industriji nohtov. Gel & Go znamke MAKEAR je samo za profesionalno uporabo.


INGREDIENTS/SESTAVINE: ALIPHATIC POLYURETHANE ACRYLIC RESIN, ETHOXYLATED, BISPHENOL-A DIMETHACRYLATE, TRIMETHYLBENZOYK DIPHENYL PHOSPHINE OXIDE

 

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vnetljivo! Povzroča draženje oči. Hlapi lahko povzročijo zaspanost, omotico. Varujte pred otroki. Hranite dobro zaprto v dobro prezračenem prostoru. Hranite ločeno od virov vžiga. Med uporabo ne kadite. V primeru draženja poiščite zdravniško pomoč.

Makear

Začnite svojo pot v svet profesionalnega in inovativnega oblikovanja nohtov z Makearjem.

Čakajo vas hibridni laki za nohte v nasičenih barvah, geli, ki zagotavljajo obstojnost, hibridni topi in podlage, ki dajejo wow učinek, ter številni drugi izdelki, ki vam bodo omogočili, da skozi lepoto svojih rok izrazite svojo edinstvenost.

Ustvarjajte, eksperimentirajte in bodite v ospredju trendov z Makear – vašo blagovno znamko za oblikovanje nohtov!


MAKEAR ™  je znamka, ki nenehno preseneča svoje stranke, zaradi česar je vodilna na področju inovacij.
Hibridni laki MAKEAR ™ so izdelani iz najkakovostnejših komponent, da izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših strank.
Zaradi visoke barvne nasičenosti, široke in raznolike barvne palete ter obstojnosti je Makear postal vodilni med obstoječimi blagovnimi znamkami.


 

Dostava

Načini dostave, dobavni roki

Dostavo naročenega blaga opravljata podjetje Pošta Slovenije d.o.o. in GLS. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam kurir pusti obvestilo. Rok dviga paketa na pošti je 15 delovnih dni. Za vse pošiljke velja dostava po veljavnem ceniku Pošte Slovenija d.o.o. oziroma GLS dostavne službe.

Čas dostave pošiljke na dom je od 2 do 6 delovnih dni. 

Naročila, oddana do 16:00 ure vsak delavnik, praviloma oddamo že isti dan, najkasneje pa v naslednjih dveh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo po telefonu (če je na voljo) ali po e-pošti.

Poštnina po Sloveniji:  4,50 EUR

Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja, ki znaša 1,05€ za naročila do 96,00€. Za večja naročila znaša provizija 1% od zneska kupnine.

Naročilo, ki presega vrednost 60€ vam dostavimo brezplačno.