Gel lak 946

10,00 

Na zalogi

Na zalogi

Šifra: 946 Kategorija:
Barva

Rjava

Opis

Gel lak 946

Občutite jesensko razpoloženje z barvami MEAKER.

Za najnovejšo kolekcijo “Autumn2022” znamke MAKEAR so značilni občutek udobja in lahkotnosti, s pridihom stila in prefinjenosti.

Prikazuje trende jesenske manikure.

Vaš čut bo to jesen prebudila kombinacija čokoladno rjave, pistacijeve latte s kardamom, karamele z oreščki in vročega cimetovega kakava.

Počutiš se toplo, udobno in tudi elegantno. To je zlata aura gel lakov, ki jih proizvaja MAKEAR.

Spoznajte 10 novih jesenskih barv, ki so idealne za modno oblikovanje.

Nove jesenske barve MAKEAR dopolnjujejo zbirko več kot 350 različnih gel lakov.

Barva gel laka: rjava


 • Za profesionalno uporabo
 • Uporaba izdelka je zelo prijetna in enostavna, ker so lakci zelo pigmentirani in imajo kremasto srednje gosto konsistenco
 • Polni sijaj
 • Obstojnost gela – večtedenski učinek
 • Izdelki brez formaldehida, toluena in DBP
 • Popolno oblikovan čopič
 • Prava barva na pokrovčku in elegantna steklenica naredita izdelek edinstven
 • Gel lak je pakiran v kartonsko škatlo, ki zagotavlja varen transport. Poleg tega je škatla biorazgradljiva
 • Prostornina: 8 ml
 • LED svetilka 48 W – 1 min (60 s), UV svetilka 36 W – 2 min (120 s)
   

MAKEAR je blagovna znamka, ki nenehno preseneča svoje stranke. Zaradi tega dejstva je postal vodilni na področju inovacij. Gel laki, ki jih proizvaja MAKEAR, so ustvarjeni z visokokakovostnimi izdelki, da bi izpolnili pričakovanja kupcev, še posebej tistih, ki so zelo zahtevni.
Globoka barvna nasičenost, široka paleta barv in obstojnost so povzročili, da je MAKEAR postal vodilni med drugimi obstoječimi blagovnimi znamkami. Gel laki, ki jih izdeluje MAKEAR, so namenjeni profesionalnim stilistom nohtov.


INGREDIENTS/SESTAVINE: ACRYLATES COPOLYMER, HEMA, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, SILICA, +/-: CI 45410, CI 15850, CI 19140, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77891, CI 77288.

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vnetljivo! Povzroča draženje oči. Hlapi lahko povzročijo zaspanost, omotico. Varujte pred otroki. Hranite dobro zaprto v dobro prezračenem prostoru. Hranite ločeno od virov vžiga. Med uporabo ne kadite. Prekinite uporabo, če pride do draženja ali preobčutljivosti. V primeru draženja poiščite zdravniško pomoč.

Makear

Začnite svojo pot v svet profesionalnega in inovativnega oblikovanja nohtov z Makearjem.

Čakajo vas hibridni laki za nohte v nasičenih barvah, geli, ki zagotavljajo obstojnost, hibridni topi in podlage, ki dajejo wow učinek, ter številni drugi izdelki, ki vam bodo omogočili, da skozi lepoto svojih rok izrazite svojo edinstvenost.

Ustvarjajte, eksperimentirajte in bodite v ospredju trendov z Makear – vašo blagovno znamko za oblikovanje nohtov!


MAKEAR ™  je znamka, ki nenehno preseneča svoje stranke, zaradi česar je vodilna na področju inovacij.
Hibridni laki MAKEAR ™ so izdelani iz najkakovostnejših komponent, da izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših strank.
Zaradi visoke barvne nasičenosti, široke in raznolike barvne palete ter obstojnosti je Makear postal vodilni med obstoječimi blagovnimi znamkami.


 

Dostava

Načini dostave, dobavni roki

Dostavo naročenega blaga opravljata podjetje Pošta Slovenije d.o.o. in GLS. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam kurir pusti obvestilo. Rok dviga paketa na pošti je 15 delovnih dni. Za vse pošiljke velja dostava po veljavnem ceniku Pošte Slovenija d.o.o. oziroma GLS dostavne službe.

Čas dostave pošiljke na dom je od 2 do 6 delovnih dni. 

Naročila, oddana do 16:00 ure vsak delavnik, praviloma oddamo že isti dan, najkasneje pa v naslednjih dveh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo po telefonu (če je na voljo) ali po e-pošti.

Poštnina po Sloveniji:  4,50 EUR

Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja, ki znaša 1,05€ za naročila do 96,00€. Za večja naročila znaša provizija 1% od zneska kupnine.

Naročilo, ki presega vrednost 60€ vam dostavimo brezplačno.