Dehidrator 15ml

5,50 

Na zalogi

Na zalogi

Šifra: 438 Kategorije: , ,
Opis

Makear dehidrator

  • Profesionalni pripravek za čiščenje in sušenje nohtne plošče.
  • Izboljša oprijem in ne moti pH ravnovesja,
  • Kapaciteta: 12 ml.

Kako uporabljati: Majhno količino tekočine nanesite na vato ali celulozno blazinico. Previdno podrgnite vsak noht, še posebej območje ob obnohtni kožici. Po nanosu tankega sloja počakajte nekaj časa, da se izdelek posuši, nato pa na nohtno ploščo nanesite kakršen koli premaz.


MAKEAR™ je blagovna znamka, ki nenehno preseneča svoje kupce, zaradi česar je vodilna na področju inovacij.

Laki MAKEAR™ so izdelani iz najkakovostnejših komponent, da izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših kupcev.

Globoka barvna nasičenost, široke in raznolike barve ter vzdržljivost so Makear naredile vodilno med obstoječimi blagovnimi znamkami.

______________________________________________________________

Dehidrator Makear je namenjen profesionalni uporabi.

 

SESTAVINE/INGREDIENTS: ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYL ACETATE, ISOBUTYL ACETATE

Opozorilo: Samo za poklicno uporabo. Izogibajte se stiku s kožo. Pazljivo preberite navodila za uporabo. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vnetljivo! Povzroča draženje oči. Hlapi lahko povzročijo zaspanost, omotico. Varujte pred otroki. Hranite dobro zaprto v dobro prezračenem prostoru. Hranite ločeno od virov vžiga. Med uporabo ne kadite. V primeru draženja poiščite zdravniško pomoč.

Makear

Začnite svojo pot v svet profesionalnega in inovativnega oblikovanja nohtov z Makearjem.

Čakajo vas hibridni laki za nohte v nasičenih barvah, geli, ki zagotavljajo obstojnost, hibridni topi in podlage, ki dajejo wow učinek, ter številni drugi izdelki, ki vam bodo omogočili, da skozi lepoto svojih rok izrazite svojo edinstvenost.

Ustvarjajte, eksperimentirajte in bodite v ospredju trendov z Makear – vašo blagovno znamko za oblikovanje nohtov!


MAKEAR ™  je znamka, ki nenehno preseneča svoje stranke, zaradi česar je vodilna na področju inovacij.
Hibridni laki MAKEAR ™ so izdelani iz najkakovostnejših komponent, da izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših strank.
Zaradi visoke barvne nasičenosti, široke in raznolike barvne palete ter obstojnosti je Makear postal vodilni med obstoječimi blagovnimi znamkami.


 

Dostava

Načini dostave, dobavni roki

Dostavo naročenega blaga opravljata podjetje Pošta Slovenije d.o.o. in GLS. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam kurir pusti obvestilo. Rok dviga paketa na pošti je 15 delovnih dni. Za vse pošiljke velja dostava po veljavnem ceniku Pošte Slovenija d.o.o. oziroma GLS dostavne službe.

Čas dostave pošiljke na dom je od 2 do 6 delovnih dni. 

Naročila, oddana do 16:00 ure vsak delavnik, praviloma oddamo že isti dan, najkasneje pa v naslednjih dveh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo po telefonu (če je na voljo) ali po e-pošti.

Poštnina po Sloveniji:  4,50 EUR

Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja, ki znaša 1,05€ za naročila do 96,00€. Za večja naročila znaša provizija 1% od zneska kupnine.

Naročilo, ki presega vrednost 60€ vam dostavimo brezplačno.